Web Faqe Profesionale Keni nevoj për web faqe moderne, profesionale dhe të përshtatshme për biznesin e juaj? Atëhere jeni në adresen e duhur. Ne punojmë webfaqet më të mira dhe më të lirat në treg. Lexo më shumë Na Kontaktoni Web Hosting Flutra Webs ju ofron hosting me hapsir dhe transfer pa limit për webfaqen tuaj. Hosti është shumë i shpejt dhe 100% online, me servera në Danimark. Lexo më shumë Na Kontaktoni Logo dhe Dizajn Grafik Ne Dizajnojmë Logo, Fllajera, Broshura, Vizit Karta, Postera dhe gjithçka çfarë i duhet kompanisë tuaj për tu prezantuar sa më profesional para klientëve. Lexo më shumë Na Kontaktoni Menaxhimi i Rrjeteve Sociale Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin prezencen online të biznesit tuaj. Ne ndihmojmë biznesin e juaj që të krijoj besim dhe marrdhënje të ngushta me klientët potencial. Lexo më shumë Na Kontaktoni

Web Faqe Profesionale

Ne punojmë web faqet më profesionale dhe më të lirat në tregun tonë.

Lexo më shumë

Web Hosting

Flutra Webs ju ofron hosting me hapsir dhe transfer pa limit për webfaqen tuaj.

Lexo më shumë

Logo & Dizajn Grafik

Logo, fllajera, broshura, vizit karta, postera, video animacione etj.

Lexo më shumë

Media Sociale

Menaxhimin e rrjeteve sociale dhe rritjen e prezences online të biznesit

Lexo më shumë


Web Faqe, Dizajn Grafik, Marketing Online

Kur ndërtoni një faqe interneti, çfarë është më e rëndësishme për ju? Lehtësia e përdorimit, dizajni i bukur, optimizimi i motorëve të kërkimit? Pse të vendosni për një, kur ju mund të keni të gjitha? Ne jemi një ekip shumë i kualifikuar në dizajnimin, zhvillimin dhe menaxhimin e ueb faqeve të internetit dhe të marketingut online.
Ne e trajtojmë çdo biznes me shumë përkushtim dhe profesionalizëm, projektet si ueb faqet, marketingun, brendimin pra logot, vizit kartat, dizajnet e ndryshme i përshtatim sipas kërkesave, llojit të kompanis, qëllimeve, dhe audiences së targetuar. Ne pastaj punojmë në koordinim me klientin për të zhvilluar një plan të marketingut online që do të përmbushë kërkesat e kompanisë për një përfaqësim të denjë dhe profesional në internet.Flutra Webs

Ne jemi një grup i përkushtuar dhe kreativ që e duam dizajnin dhe informatikën.

Flutra Webs është themeluar në vitin 2010, në fillim si faqe informative pastaj edhe si Grup për web dizajne, dizajne grafike dhe marketing online. Ekipi ynë përbëhet nga IT, Web Dizajner, Grafik Dizajner etj.  Ne punojmë web faqe, logo, broshura biznesi, vizit karta, postera, video animacione etj. Dhe këtë punë e bëjmë me shumë kënaqësi dhe përkushtim.Karakteristikat e web faqeve që ne punojmë


CMS

WordPress është platforma më e avancuar për menaxhim të lehtë të web faqes përmes panelit administrues.

Responsive Design

Projektet tona janë kompatibile me të gjithë shfletuesit si smartphone, tablet, kompjuter etj.

Vegla të shumta dizajni

Në Panelin e administrimit ju mundeni të personalizoni web faqen tuaj me mundësi dhe ngjyra te ndryshme.

Foto Galeria

Gjithashtu në Web ju keni mundësi të ndryshoni apo krijoni foto galeri të produkteve apo objektit tuaj.Klientët tonëOpen chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?